ramair prk-143 intake bundel 1.5 TSI

300,00 Incl. btw

Uitverkocht

Artikelnummer: prk-143-Ti Categorie:

Beschrijving

PRORAM inductiekit voor 1.5 TSI – ALLEEN DAD/DAC-motoren. (volkswagen, seat skoda, audi)

Deze kit zorgt voor een verhoogde luchtstroom en inductiegeluid boven de fabrieksluchtinlaatapparatuur.

Deze kit wordt gemonteerd op standaard fabrieksmontagepunten en rubbers.

De set bestaat uit…

– PRORAM prestatiefilter

Ons hoogwaardige synthetische nanovezel-luchtfilter, een Twin-Tangential Velocity Stack, ontworpen om de luchtstroom te optimaliseren. Het is bewezen dat dit unieke ontwerp meer lucht laat stromen met minder turbulentie, wat in combinatie met het eersteklas geplooide filtermateriaal bewezen prestatieverbeteringen biedt, vooral bij een getunede auto. Het levert ook een sterk verbeterd inlaatgeluid, waardoor het beste uit die sonore vijfcilindermotor wordt gehaald.

– Hitteschild met OEM bevestigingspunten Lasergesneden, nauwkeurig gevouwen hitteschild gepoedercoat in een OEM-stijl zwart, is ontworpen om rechtstreeks op de standaard OEM-fabrieksmontagepunten en rubbers van de luchtbox te passen zonder dat er aanpassingen nodig zijn. Het hitteschild helpt bij het handhaven van lage inlaattemperaturen door een fysieke barrière te vormen tussen het luchtfilter en de rest van de motorruimte en door de lucht van de koude luchttoevoer van de fabriek naar het gebied rond het filter te leiden.

– Volledige montageset

Bevat alle moerenbouten, slangklemmen en hoogwaardige siliconen slangaansluitingen die nodig zijn om de kit op een standaard auto te passen (voor deze kit zijn enkele componenten van de standaard inlaatpijp en luchtkast nodig). Volledige montage-instructies met foto’s Volledig gedetailleerde stapsgewijze instructies om u door het installatieproces te leiden.

– Turbo-inlaat

De vervangende pijp en turbo-adapter zorgen voor een betere luchtstroom en verwijderen de fabrieksgeluidsresonatoren, waardoor wat extra inlaatgeluid van de turbolader wordt ontgrendeld.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ramair prk-143 intake bundel 1.5 TSI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.