FAQ:

Mijn auto heeft fabrieksgarantie, geeft dit problemen?

Voor de garantie zijn softwarematige (codeer) aanpassingen geen probleem. Vaak heeft de dealer niet door dat er aanpassingen gedaan zijn. Bij chiptuning wordt bijvoorbeeld de software opnieuw geschreven, indien wij het chiptune aanbieden kan dit een probleem geven voor de garantie van uw auto, houdt hier rekening mee! Wij coderen alleen opties die al aanwezig zijn in de betreffende modules, maar dus niet geactiveerd zijn. Twijfelt u nog? Dan kunt u het beste navraag doen bij de dealer wat betreft de garantie periode. (Wij doen namelijk zelf ook regelmatig opties coderen voor de dealer) Wij geven garantie op de software dat deze veilig en getest is binnen de marges zonder problemen. 

Worden alle opties opgeslagen, en stel dat ik de auto terug wil in normale stand. Is dit mogelijk?

Jazeker!. Voordat we beginnen met coderen wordt de auto eerst uitgelezen op fouten. Na het uitlezen wordt een autoscan(logfile) opgeslagen, en de fouten gerest. Na het uitlezen slaan we de autoscan op, en laten deze op de achtergrond tijdens het coderen actief. Hierdoor worden alle aanpassingen m.b.t. het coderen in de autoscan opgeslagen en heeft u altijd een volledige backup van de auto. Tevens wordt tijdens het coderen een kladblok aangemaakt van de gemaakte opties. Voor het Chiptunen bewaren wij altijd de huidige software van uw ECU en TCU. Deze is veilig opgeslagen op de fileservice pagina en als bac-kup onze drive locaties. 

Doen jullie ook hardwarematige aanpassingen zoals achteraf inbouwen van camera's of parkeersensoren?

Nee. Wij krijgen deze vragen regelmatig. Echter hebben wij geen locatie om dit te kunnen doen. Heeft u zelf iets achteraf ingebouwd en moet dit software matig geactiveerd worden, kunnen wij dit doen. Wij bouwen dus helaas niks in.

Garantie

Wanneer u voor vagcomdordrecht kiest en ook ons uw auto toevertrouwt houdt de garantie natuurlijk niet op bij de deur. Wij staan voor onze kwaliteit en garanderen dit ook. Wanneer u bij ons een coding sessie heeft laten uitvoeren geven wij garantie op de werkzaamheden. Wanneer u bijvoorbeeld bij een dealer komt en worden daar door een reset of een software update coderingen overschreven dan herstellen wij deze kosteloos voor u! Voor de ramair en mst performance intakes zijn wij garant dat u een set krijgt die zonder fabrieksfouten geproduceerd is, mocht het voorkomen dat dit niet het geval is, regelen wij de garantie via ramair.  Op de software van het chiptune geven wij ook garantie, dat deze veilig, en getest is door ECU Adaptions op eigen vermogens/rollerbank.  Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat uw auto problemen geeft door bijvoorbeeld een misfire na het tune. Hier kunnen wij helaas niets aan doen, en komt 1 op de 5 auto's voor.  Na vervangen van bougies of bobines is dit vaak opgelost!  Indien dit het geval is lezen wij de auto kosteloos voor u uit.  Bougies of bobines kunnen wij helaas niet leveren. Echter kan Vagcom Dordrecht niet verantwoordelijk gesteld worden voor schade ten gevolge van fabrieksfouten, tuning is dan ook eigen risico. Zie Algemene voorwaarden voor meer informatie.

Hoe kan ik bij jullie betalen?

U kunt betalingen cash betalen, en ook is het mogelijk om via een betaalverzoek (tikkie) te kunnen betalen. Sinds heden kunt u bij ons pinnen! Houdt wel rekening met €0,25,- extra transactie kosten. Uiteraard kunt u gewoon contant betalen.  Bij elke betaling kunt u via de mail indien gewenst een bon ontvangen. Dit alles gaat via Izettle, u hoeft dan alleen uw email adres na betaling in te voeren. Uw email wordt niet opgeslagen voor andere doeleinden omdat dit een service is van Izettle.

Privacy Policy 

U kunt hier onze Privacyverklaring-Vagcom Dordrecht raadplegen.

Een vraag over onze services en diensten? Neem contact met ons op voor alle antwoorden die u nodig heeft.