Ramair-filters

ram airfilter

Wij mogen met trots mee delen dat wij sinds heden de ramair-filters kunnen leveren als officieel reseller!

Ramair-filters zijn gespecialiseerd in luchtfilters, inductiekits en meer voor zowel de autoliefhebber als ook grote autosportmerken. 

Wij zullen dan ook alleen de luchtfilters en inductiekits leveren voor de VAG groep! 


 

Luchtfilter & hitteschildinductiekits - Rode inlaatslang - VW MK7 Golf GTI & R, Audi A3, S3 8V, Seat Leon Cupra 280 & Skoda Octavia RS. Deze kit is ook leverbaar met een blauwe of standaard zwarte inlaatslang! JSK-121 (RD)

JSK-121-RD-2-WEB
JSK-121-RD-1-WEB
JSK-121-RD-3-WEB

Ramair Jetstream Induction Kit (JSK) voor voertuigen die gebruikmaken van het MQB-platform uitgerust met de 1.8 & 2.0 TSI (EA888) -motor.  Deze kit zorgt voor een verhoogde luchtstroom en inductieruis over de fabrieksinlaatapparatuur. Deze kit wordt gemonteerd op standaard fabrieksmontagepunten en rubbers.  De kit bestaat uit:

Jetstream Performance-grondplaatfilter
Hoogwaardige schuimluchtfilter, met roestvrijstalen kooiconstructie voor superieure interne structurele ondersteuning en een gesponnen aluminium nek, ontworpen om te fungeren als een highflow filter, turbulentie in het inlaatkanaal minimaliseren, stroming maximaliseren. Het filterelement heeft snelkoppelingen om snel te kunnen worden verwijderd, waardoor reiniging en onderhoud eenvoudig zijn.

Siliconen inlaatpijp
Eendelige turbo-inlaatpijp gemaakt met 5-laags polyester versterkt siliconen, biedt uitstekende bescherming tegen hoge temperaturen in de motorruimte.

Hitteschild met OEM-bevestigingspunten
Laser gesneden, nauwkeurig gevouwen hitteschild met poedercoating in zwart, is ontworpen om direct te passen op de standaard OEM-fabrieks-airbox-bevestigingspunten en rubbers zonder de noodzaak van aanpassing. Het hitteschild helpt bij het handhaven van lage inlaattemperaturen door een fysieke barrière tussen het luchtfilter en de rest van het motorcompartiment te bieden en de lucht vanuit de fabrieksinvoer voor koude lucht naar het gebied rond het filter te leiden.

Volledige montage set
Bevat alle moerenbouten, slang klemmen en hoogwaardige siliconen slang aansluitingen die nodig zijn om de kit op een standaard auto te monteren (deze kit vereist het gebruik van enkele componenten uit de standaard inlaatpijp en luchtkast).

Volledige montage-instructies met foto's
Volledig gedetailleerde stap-voor-stap instructies om u door het installatieproces te leiden.

Kenmerken:

 • Hoogwaardige, MAF veilige, dubbel laags ,  schuimfilter
 • Wordt compleet geleverd met alle clips / beugels / bouten enz. Die nodig zijn om te passen
 • Steunstructuur van roestvrijstaal
 • 100% handgemaakt in het VK 
 • levenslang gegarandeerd tegen fabricagefouten
 • Vervangt de beperking van de  OEM-luchtfilter 

 

Wij kunnen deze kit leveren voor  €240,- incl verzending.     

Hieronder nog een filmpje van de JSK intake voor het MQB platform.

https://www.youtube.com/watch?v=4JSN5FittMk


 

Ramair luchtfilter & hitteschild inlaatkit - EA113 2.0 TFSI - Audi A3 (8P), Skoda Octavia (1Z), Seat Leon (1P), VW Golf GTI (mk5) JSK-101

JSK-101-EX
JSK-101-T-WEB-2
TFSI-WEB

Dit is een volledige inductiekit met buizen en filterkit, het wordt geleverd met alle onderdelen en filter die nodig zijn voor de 2.0 TFSI motor K03 & K04. (Alleen AXX, BPY & BWA motorcodes)

Kenmerken:

 • Tot 10% toegewezen toename van Pk's Ontworpen om de gasresponse, het koppel in het midden bereik en het motorgeluid te verbeteren
 • Vervangt het luchtinlaatsysteem in de fabriek
 • Wasbaar en herbruikbaar luchtfilter met levenslange garantie voor eenmalig gebruik
 • Volledige set met alle montage-instructies en onderdelen die nodig zijn voor de installatie
 • Precisie laser gesneden warmteschild met Satijnen zwarte poeder coat afwerking
 • 100% handgemaakt in het VK - levenslang gegarandeerd tegen fabricagefouten
 • Interne roestvrijstalen steunconstructie
 • Hoogwaardige, MAF veilige, dubbellaags,schuimfilter

Wij kunnen deze kit leveren voor €185.- incl. verzending

Hier een klein filmpje van de JSK intake

https://www.youtube.com/watch?v=P7d-9B8ep9w


 

Ramair Jetstream Induction Kit (JSK) voor de VW Golf GTI mk6 2.0TSI EA888-motor.  JSK-123- BK

JSK-123-BK-WEB
jsk-123-bk-ebay-fitted-rough
ea888-engines

Deze inductiekit is ontworpen voor Golf GTI, Audi A3, VW Scirocco en andere voertuigen die het VW Golf mk6-platform delen en de nieuwere ketting aangedreven 2.0 TSI EA888-motor gebruiken.Deze kit zorgt voor een verhoogde luchtstroom en inductieruis over de fabrieksinlaatapparatuur. Deze set wordt gemonteerd op standaard fabriekspunten in de luchtkast. De kit bestaat uit:

Ramair Jetstream-luchtfilter
Een lichtgewicht, gesponnen aluminium conus luchtfilter, met behulp van onze wasbare dubbel laagse schuim- en roestvrijstalen constructie

Siliconen inlaatpijp
Hoogwaardige siliconen inlaatslang met 4 lagen die een soepele inlaat met een diameter van 80 mm behoudt van filter naar de MAF-behuizing.

Hitteschild met OEM
bevestigingspunten Laser gesneden, nauwkeurig gevouwen hitteschild met poedercoating in zwart, is ontworpen om direct te passen op de standaard OEM-fabrieks-airbox-montagepunten zonder de noodzaak van aanpassing. Het hitteschild helpt bij het handhaven van lage inlaattemperaturen door een fysieke barrière te bieden tussen het luchtfilter en de rest van het motorcompartiment en de lucht vanuit de fabrieksinvoer naar de filterkegel te leiden.

Volledige montagekit
Bevat alle moeren, bouten, slang klemmen, rubbers, vacuümslang en hoogwaardige siliconen slang die nodig zijn om de set op een standaard auto te monteren.

Wij kunnen deze kit leveren voor €165,- incl. verzending


JSK-103-WEB-6
JSK-103-WEB-3
JSK-103-WEB-5

wij kunnen deze kit leveren voor €115 incl. verzending

Hieronder een klein filmpje van de intake 

https://www.youtube.com/watch?v=dxY9_Y6KM-Y


 

Ook kunnen we de ramair inlegfilters leveren voor zowel de golf mk5 en mk6 TSI, GTD, GTI, de golf MK7 2.0 GTI, TDI. Deze kunnen wij leveren voor €50,-  incl verzending

RPF-3129
RPF-1747-WEB-2
RPF-1744-WEB-4