Welkom

Welkom bij Vagcom Dordrecht,

Wij zijn al wat jaren actief op social media en zijn daarmee aardig bekend in de regio en daar buiten. Bij ons staat service en kwaliteit hoog in het vaandel.

Onze diensten zijn o,a:

Uitlezen van uw auto uit de VAG groep, BMW, Ford, Renault/Dacia en sinds heden Mercedes-Benz!

Wij lezen uw auto uit met vcds of vcp, indien er storingen aanwezig zijn worden deze verwijderd uit het systeem, bij permanente storingen krijg u uiteraard een log via de mail mee.

Coderen van verborgen fabrieks- opties voor vag, bmw(vanaf 2008) en tot heden ook ford mogelijk!

Wij coderen uw auto met vcds of vpc, de middelen die wij gebruiken zijn origineel en GEEN chinese clones van aliexpress. Alles is ongelimiteerd en geregistreerd! Hier hebben we geen geheimen over. Dit kunnen wij u ook laten zien.

Ook voor het vrijschakelen van carplay, smartlink, mirrorlink, app connect kunt u bij ons terrecht. Deze diensten zijn wel afhankelijk van systeem die u heeft.  Tevens voeren we ook updates uit aan de can gateway om batterij leegtrekken tegen te gaan na plaatsen imitatie rns systeem.


 

D_NQ_NP_871501-MLB43450018399_092020-O.jpg
Z
mercedes-benz_xentry
200x200bb.jpg

 

Chiptuning voor VAG

EGR, DPF, dsg, pops&bangs, anti lag is ook mogelijk! Hier gelden wel meerprijzen voor. Wij gebruiken de software van ecuadaptions, die veilig, getest en ontwikkeld is, in eigen beheer. Wij hebben al vele tevreden klanten.

Ook kunnen wij  de motorregelapparaat (ECU) updaten naar de laatste fabrieks software versie, dit geld ook voor uw automaatbak(DSG, tip tronic)

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, kijk dan eens op onze social media pagina's Vagcom Dordrecht. Wij zijn vooral veel actief op facebook en instagram en hebben al meerdere auto's gecodeerd en geoptimaliseerd!

Ook is het bij ons mogelijk om ramair filters te bestellen. Wij zijn namelijk een officieel reseller in Nederland! Sinds kort leveren wij ook de GFB diverter valves. Ook deze kunt u bij ons bestellen.

Wij zijn te bereiken via email,  onze contact formulier, social media of via  whatsapp. Let op telefonisch zijn we niet altijd goed bereikbaar aangezien we vaak met klanten bezig zijn!

 

Wie weet tot ziens?!

 

 


 

kvk: 75897261
btwnr: NL003032423B89


 

transparent_logo